Предложите најбоље спортисте и клубове општине Врбас!

Већ традиционално за ово добра године, општина Врбас, у сарадњи са Савезом спортова, позива све заинтересоване да до петка, 16. децембра у 12.00 часова, доставе своје предлоге за најуспешније појединце и колективе из области спорта у општини Врбас за 2016. годину.

Категорије у којим ће се бирати најбољи су: најбољи спортиста, најбоља спортисткиња, најбољи млади спортиста, најбоља млада спортисткиња, најбољи мушки клуб, најбољи женски клуб и најбољи спортски тренер. Специјална плакета биће додељена за допринос развоју спорта на територији општине Врбас.

"Лепа традиција избора најбољих спортиста наставља се и ове године и поново ћемо имати праву борбу међу кандидатима. Током 2016. године спортисти и клубови из општине Врбас забележили су бројне добре резултате и многи од њих с правом истичу кандидатуру за најбоље. На нама је да их наградимо и тако јавности укажемо на њихове успехе, а њима самима дамо додатни подстрек да наставе истим путе. Знам да многи заслужују неку од ових награда и позивам све да изнесу своје предлоге", рекао је Јован Ковачевић, члан Општинског већа задужен за спорт и омладину. 

Предлоге треба слати на адресу Савеза спортова општине Врбас, Панонска 2, лично, поштом или на маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.