Почеле припреме за дочек Нове године

Центар за физичку културу "Драго Јововић" једно је од главних места у Врбасу на ком се ће у новогодишњој ноћи свечано дочекати 2017. година.

Пиће добродошлице и комплет вечера, у атмосфери за коју ће се побринути "Мозаик бенд", кошта 3.300 динара за црвену и плаву салу, капацитета до 100 места. Дан касније организује се реприза дочека Нове године по цени од 600 динара.

ЦФК је својим гостима за новогодишње празнике једнодневне и дводневне аранжмане који укључују и смештај у собама објекта. Цена једнодневног аранжмана за једну особу 5.900, а за две особе 11.800. У њему су укључени дочек Нове године у ресторану, ноћење, доручак и гратис дневни одмор до 18.00 часова.

Цена дводневног аранжмана за једну особу је 8.100 динара, а за две особе 16.200 динара. Он подразумева дочек Нове године у ресторану, две ноћи у смештају са укљученим оброцима, као и коришћење сауне, базена и осталих спортских садржаја установе.

У хотелу "Бачка" дочек Нове године кошта 3.500 динара. У ову цену урачуната је услуга са шведског стола и неограничено конзумирање пића, а за госте ван Врбаса обезбеђено је и гратис преноћиште. Реприза је 1.600 динара, а обе ноћи забаве за музику су задужени "Шоле и Шта рећи? бенд".

Дочек 2017. године организује и Свечана сала "Јурошевић Ф&В". Овде се за госте припрамају томбола и разна изненађења, па је и ценовник мало другачији. Са all inclusive менијем, уколико се карта купи до 15. децембра, потребно је издвојити 4.500 динара, а након тог дана 5.000 динара. Реприза дочека Нове године је 2.500 динара. За добру атмосферу задужен је "Феникс бенд".

Новогодишње журке биће организоване и по бројним кафићима.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"