Геронтолошком центру 3,3 милиона за опремање

Gerontološkom centru 3,3 miliona za opremanje

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања издвојило је 3,3 милиона динара за набавку опреме у Геронтолошком центру Врбас.

"С обзиром да је Геронтолошки центар Врбас у поступку лиценцирања за обављање делатности пружања социјалних и здравствених услуга, потребно је да се корисницима који су у потпуности и делимично зависни од туђе неге и помоћи и највећи део дана проводе у постељи, обезбеде што бољи услови боравка. Стога је од укупног износа обезбеђено 1,3 милиона динара за набавку девет медицинских кревета заједно са девет антидекубит душека. То ће уз набавку четворо нових колица за одржавање хигијене и купање корисника, омогућити квалитетније пружање услуга здравствено најугроженијим корисницима смештаја.

Министарство је препознало и потребу установе за набавком опреме за припремање квалитетних и здравих оброка у кухињи Геронтолошког центра, која дневно припреми више од 300 оброка за кориснике услуга смештаја. Део оброка доставља се и за потребе ручка корисника услуга Клуба за стара и одрасла лица у улици Маршала Тита 133 у Врбасу. За набавку шпорета, два замрзивача, фрижидера и кутера, као и нову машину за сушење веша обезбеђено је два динара", саопштено је из Геронтолошког центра.

У току је поступак јавне набавке добара.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"