Проходни сви путни правци

Сви путеви у општини Врбас су проходни а екипе Зимске службе спремно чекају да интервенишу у случају нових падавина, саопштено је из Јавног комуналног предузећа "Комуналац". Претходне ноћи приоритетне правце је чистило шест екипа и на путеве је посуто 40 тона соли.

"Снег је почео да пада у среду после 18.00 часова и наше екипе су без престанка чистиле саобраћајнице до 01.00 час после поноћи. На терену је било 12 путара распоређених у шест екипа. Снег се уклањао камионима, тракторима и даскама. Путеве смо посули са 40 тона соли. У раним јутарњим сатима наставилили смо да уклањамо остатке снега са раскрсница", рекао је шеф Зимске службе Милован Кривокапић.

"Екипе ЈКП-а су радиле према плану Зимске службе, што подразумева чишћење приоритетних праваца. Сви путеви у нашој општини су проходни, чиме се потврђује и добра координација локалне самоуправе и комуналног предузећа, али и приватних предузетника који су, такође, на располагању са својом механизацијом", изјавио је Душко Ћутило, члан Општинског већа задужен за комуналне делатности.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"