Две улице у Виноградима без воде

Због пуцања водоводне цеви становници две улице у насељу Виногради, 7. јула и Виноградске, тренутно су без воде. Екипе ПЈ "Водовод и канализација" ЈКП "Комуналац" су на терену и раде на санацији квара, а према проценама нормализација у снабдевању водом очекује се до 15.00 часова.

Вишедневне ниске температуре проузроковале су и бројне проблеме на водомерима. Из "Комуналца" апелују на потрошаче да заштите мераче потрошње воде од ниске температуре јер може доћи до пуцања.

"До пуцања водомера долази јер потрошачи, најчешће, нису на време збринули своја бројила, док унутрашње инсталације страдају услед неуједначене температуре у просторијама. Они чији су се водомери или инсталације заледили, имаће проблем када температуре пређу у плус јер може доћи до пуцања. Правовремена заштита допринеће избегавњу непотребних трошкова замене водомера или повећане потрошње", поручују из ПЈ "Водовод и канализација" и грађанима предлажу да изолују уређаје и инсталације. Савети за одржавање водомера и унутрашњих инсталација могу се добити позивом на телефон 706 085.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"