Нови ОО СРС креће у предизборну кампању

Локални одбор Српске радикалне странке одржао је редовну годишњу скупштину на којој је изабрано нових десет чланова Општинског одбора и најављен почетак предизборне кампање за овогодишње председничке и локалне изборе.

Нови чланови су ОО СРС постали су: Иво Вуковић, Ненад Рогановић, Снежана Шуваков, Виолета Мажар, Данило Јанковић, Стефан Стефановић, Бранка Догнар, Младенко Тривунчић, Предраг Радошевић и Драгољуб Ђорђевић. Њихов задатак, како је саопштено из изборне комисије којом је председавао Далибор Кривокапић, биће да у једногодишњем мандату својим залагањем и извршењем страначких задатака унапреде Општински одбор и странку у целини.

Годишној скупштини локалног СРС присуствовао је и Милорад Мирчић, потпредседник Српске радикалне странке, који је најавио почетак предизборне кампање. "Централна отаџбинска управа донела је одлуку да др Војислав Шешељ буде кандидат за председника Србије, као најпознатији светски антиглобалиста, а познато је да је антиглобализам у свету у порасту. СРС је спремна и за парламентарне изборе, уколико их буде. На годишној скупштини у Врбасу уверили смо се да је овај Општински одбор СРС довољно спреман за локалне изборе, за које инсистирамо да се одрже истовремено са председничким. Очекујемо веома добар резултат на предстојећим изборима у Врбасу“, рекао је Мирчић.

Председник ОО СРС Бојан Марковић изразио је задовољство због сталног увећања броја чланова странке. "Наша странка у Врбасу има веома велики број нових, младих, образованих чланова. Много грађана из наше општине види у нама, пре свега, поштење. Оно што сигурно могу да кажем, јесте да Српска радикална странка неће, ни по коју цену, улазити у било какаву коалицију са Српском напредном странком“, рекао је Марковић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"