Опремљене просторије за продужени боравак у школама

Општина Врбас издвојила је из општинског буџета више од милион динара за опремање просторија за продужени боравак у основним школама. После набавке намештаја за продужени боравак у Основној школи "Светозар Милетић", на ред је дошла Основна школа "20. октобар", за коју је набаљен ЛЦД телевизор и рачунар.

"Хвала општини Врбас која је изашла у сусрет школама које имају продужен боравак и омогућила им одређена средства за унапређење наставе и опште задовољство ученика и запослених. Тако је и у нашу школу дошао поклон у виду LCD телевизора и компјутера за децу из продуженог боравка. Посебно хвала Милану Глушцу, председнику општине, и Мири Недић, руководиоцу Одељења друштвених делатности, који су се посебно ангажовали да се овај пројекат реализује у нашој образовној установи", рекао је Раденко Шимун, директор ОШ "20. октобар".

"Наш циљ је да максимално унапредимо услове у продуженом боравку у школама које испуњавају материјално техничке услове и имају сагласност Школске управе за ову делатност. Определили смо значајна средства, а уз четири градске основне школе у којима на десетине ученика проводи време у продуженом боравку, исто ће по први пут од наредне школске године бити омогућено и основцима из Равног Села", рекла је Недић.  

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"