Добре оцене за услуге ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће "Комуналац" спровело је у последњем кварталу 2016. године испитивање потрошача на тему квалитета услуга које предузеће пружа. Анкета је рађена како би се обезбедио увид у мишљења корисника, најпре, о квалитету пијаће воде, али и осталим делатностима којима се бави ЈКП.

"Мисија ЈКП 'Комуналац' је да се обезбеде услови за редовно, квалитетно и економски задовољавајуће пружање свих врста комуналних услуга уз поштовање јавног интереса и сталну бригу о задовољству корисника. Вест да смо трећи водовод у Србији по успешности за 2015. годину, охрабрила је наш колектив, али да бисмо што боље пословали и били доступнији нашим суграђанима неопходно је било да добијемо увид у задовољство потрошача, а они су у појединим сегметима премашили наша очекивања. Охрабрује чињеница да је свака тврдња оцењена са највише одличних оцена“, саопштено је из Сектора маркетинга ЈКП "Комуналац".

Резултати анкете говоре да две трећине испитаника пије воду из градског водовода, а најбољу оцену за квалитет дало је 26 одсто анкетираних, док 25 процената сматра да је она веома доброг квалитета. Исто толико потрошача мисли да квалитет воде заслужује средњу оцену, док 11 одсто потрошача сматра да је квалитет задовољавајући, а 13 процената да је вода лошег квалитета. Даље, три четвртине испитаника (78 одсто) задовољно је редовношћу у снабдевању пијаћом водом. Грађани су добре оцене дали за комуналне услуге, где су најзадовољнији редовношћу одношења смећа и уредношћу градских улица. Апсолутна већина (94 одсто) раздваја комунални отпад, док 74 процента наших суграђана учествује у одвајању  ПЕТ амбалаже. На питање о љубазности особља за наплату услуга у ЈКП "Комуналац" позитивно се изјаснило 80 одсто испитаника, док су читачи водомера и хигијеничари такође добили високе оцене. Више од половине потрошача (60 одсто) изјаснило се да је рачун за комуналне услуге тачан, док скоро исто толико анкетираних мисли да је начин плаћања прилагођен потрошачима.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"