Општина Врбас нуди у закуп 2092 хектара

Општина Врбас расписала је јавни оглас за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Врбас.

У понуди се налази укупно 2092,2 хектара, подељених у 155 парцела, у катастарским општинама Врбас, Бачко Добро Поље, Змајево, Куцура, Равно Село, Савино Село и Косанчић.

Право учешћа у јавном надметању имају физичка лице која су уписана у Регистар пољопривредних газдинстава и налазе се у активном статусу најмање три године, са пребивалиштем најмање три године у катастарској општини на којој се налази земљиште које је предмет закупа и које је је власник најмање 0,5 ха пољопривредног земљишта; затим физичка лица уписана у Регистар пољопривредних газдинстава и налази се у активном статусу најмање три године, са пребивалиштем најмање три године на територији јединице локалне самоуправе која спроводи јавно надметање, а чија се парцела граничи са земљиштем у државној својини које је предмет закупа; као и правна лица која су уписана у Регистар пољопривредних газдинстава и налази се у активном статусу најмање три године, власници пољопривредног земљишта најмање 10 ха у катастарској општини у којој се налази земљиште које је предмет закупа и има седиште на територији јединице локалне самоуправе којој припада та катастарска општина.

Рок за подношење документације за пријављивање је до 12.00 сати, дана 13. 02. 2017. године. Благовременим ће се сматрати све пријаве које стигну у писарницу Oпштинске управе општине Врбас до наведеног рока, без обзира на начин достављања. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.

Јавно надметање одржаће се у згради СО Врбас, Маршала Тита бр 89, и то: КО Врбас – дана 14. 02, КО Змајево – 15. 02,  КО Бачко Добро Поље и КО Куцура – 16. 02, КО Савино Село и КО Косанчић – 17. 02, КО Равно Село – 20. 02. Лицитације почињу у 09.00 часова.

Оглас можете видети ОВДЕ.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"