Основној школи "Светозар Милетић" златна медаља за квалитет рада

Основна школа "Светозар Милетић" добила је златну медаљу за квалитет рада на Сајму образовања "Путокази" у Новом Саду. Признање је уручено Ружици Марковић, директорки ове образовне установе.

"Златне медаље за квалитет рада додељују се ове године по први пут. Наша обавеза била је да поднесемо сву неопходну документацију, која је подразумевала резултате екстерног вредновања школе, анализу опремљености установе, затим њене активности, као и ниво и квалитет односа за заједницом и локалном самоуправом у којој школа функционише. Све ове критеријуме смо испунили до краја и награђени смо златном медаљом за квалитет рада", рекла је Марковић.

Она је изразила посебно задовољство чињеницом да су општина Врбас и Управа за капитална улагања АП Војводине дали зелено светло и издвојили новац за потпуну реконструкцију и уређење санитарних чворова у школи. "Радови ће бити изведени током летњег расуста. Реконструисан ће бити цели систем, сви одводи и тоалети, тако да ћамо у наредној школској години коначно имати санитарне просторије по свим стандардима", истакла је Марковић.       

Иначе, Сајам образовања на ком је награђена ОШ "Светозар Милетић", одржава се од 2004. године, а назив 'Путокази' указује да је циљ манифестације да ученицима, њиховим родитељима и наставницима покаже путеве који постоје у нашем образовном систему и како да одаберу прави пут за себе.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"