Конференција за медије ОО СРС

Бојан Марковић, председник ОО Српске радикалне странке, захвалио се данас на конференцији за медије свим грађанима који су потписима подржали кандидате за одборнике ове странке, и позвао их да на локалним изборима, 23. априла, заокруже СРС, која ће на гласачком листићу бити под редним бројем 3.

"На нашој листи налазе се поштени и часни људи. Није нам битно ко коју стручну спрему има, већ какви су људи. Не стидимо се својих стручних спрема нити било чега што смо радили у претходном периоду. Све ове године нисмо поклекли, остали смо доследни и верни идеологији Српске радикалне странке и др Војиславу Шешељу. Зато грађани треба да знају да сутра нећемо ни њих преварити нити издати. Уколико буде чинила власт у општини Врбас, СРС је спремна за драстичне промене. Пре свега, треба да спречимо ненаменско трошење средстава, да кроз јасно испланиран програм побољшамо стање у спорту, култури, здравству и да већ једном решимо проблем око издавања државне земље у закуп, која се већ годинама издаје тајкунима", рекао је Марковић.

Председник ОО СРС позвао је грађане да на изборима гласају за ову странку, истичући да је важно да не дају глас садашњој коалицији СНС и СПС, "која је у протеклом периоду показала колико је способна да води општину. "Грађани својим гласањем треба да спрече напредњаке и социјалисте да поново направе коалицију. Српска радикална странка након избора неће улазити у коалицију са Српском напредном странком", рекао је Марковић и додао да у току предизборне кампање СРС неће критиковати опозиционе странке, већ ће критика бити упућена искључиво на рад владајућих странака.