Шешељ: Интеграција са Русијом једина шанса за Србију

Војислав Шешељ, председник Српске радикалне странке, поручио је данас Врбашанима да глас за СРС и његов избор за председника, и поред малих ингеренција које носи ова функција, значи увођење контроле власти, а то је Србији у којој је сва власт у једним рукама, сада неопходно.

"Не може председник да одлучује о платама, пензијама, економији, али може да удара по носу председника Владе и власт ако не ради како треба. Има нас 11 на листи кандидата, али ту нема неког великог квалитета. Рачунам да су моји конкуренти за други круг Јанковић и Јеремић, а обојицу сам у стању да потучем. У другом кругу ме чека окршај са Вучићем и победићу, да вратим људима оптимизам и наду у боље сутра. Човеку који верује у своје идеале и који вам је доказао да је спреман да се жртвује за те идеале, за принципе, отаџбину и српство, можете веровати. Он ће пре погинути него што ће вас изневерити и издати, а ви одлучите по својој савести и вољи", рекао је Шешељ и најавио да ће пред локалне изборе 23. априла, у Врбас доћи као председник Србије.

Он је изразио став да уколико не буде промена Србији следи наставак пропадања, а политика седења на две столице не може бити одржива. "Морамо да се ослободимо заблуда о ЕУ, желимо сарадњу али не и чланство, а нама је за спас потребна интеграција с Русијом. То је кључна тачка нашег програма, а ако ме изаберете за председника, кад одем у Русију вратићу се из ње не са половним оружјем, већ са новим и бесплатним. Нећу милостињу од Русије, хоћу војни савез, хоћу руске војне базе у Србији, али се нећемо одрећи индивидуалитета. Само тако ћемо имати безбедну земљу. Такође, само царинска унија са Русијом може помоћи нашу привреду", поручио је окупљеним Врбашанима Шешељ.  

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"