Понављање избора на једном бирачком месту у Врбасу

Републичка изборна комисија (РИК) одлучила је да се гласање за председника Србије понови у уторак, 11. априла, на осам бирачких места на којима право гласа има 9.851 бирач. Једно од ових места налази се и у општини Врбас.

Уз Врбас, одлуком РИК-а, гласање ће бити поновљено на по једном бирачком месту у Краљеву, Панчеву, Вршцу, Тополи, Зрењанину, Бачкој Паланци и београдској општини Звездара. Комисија је донела одлуку о одређивању облика, изгледа, боје и садржине гласачког и контролног листића за поновљено гласање 11. априла.

Гласачки листићи ће се штампати на хартији лед сиве боје док ће контролни листић за проверу исправности гласачке кутије бити штампан на хартији резедо боје. Листићи ће бити штампани с једном, две, три или четири језичке варијанте у два формата, А4 и А3. РИК је утврдио да ће укупно бити штампано 9.900 гласачких листића, од којих 49 служи за резерву, што представља 0,5 одсто од коначног броја бирача на бирачким местима на којима ће гласање бити поновљено.

Редослед кандидата на листићу за поновљено гласање биће исти као и на изборима одржаним 2. априла. Бирачка места на којима ће гласање бити поновљено у уторак, 11. априла, биће отворена од 7.00 до 20 часова.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"