Антић: Пуна подршка Главног одбора локалном СПС-у

Обилазећи чланове и симпатизере Социјалистичке партије Србије у Врбасу, Александар Антић, потпредседник Главног одбора СПС, оценио је да ова странка на предстојећим локалним изборима, заказаним за 23. април, има све предуслове да освоји највише гласова.

“Врбас има најбољи, најакивнији и најмасовнији локални одбор СПС у Војводини. Посебно ми је драго што је активна омладина и што се чланство константно подмлађује. Спој искуства и младости је добитна комбинација. Дошао сам да им дам пуну подршку у име Главног одбора СПС", рекао је Антић.

Марјана Мараш, председница ОО СПС, и прва на листи кандидата за одборнике у локалном парламенту, представила је Антићу одборничку групу и листу кандидата СПС. "Поносни смо на кандидате који чине нашу листу. Међу њима је 24 високообразованих, шест је млађе од 30 година, а од 36 кандидата, 12 су жене. Наш одбор велику пажњу посвећује женама, имамо изузетно активну омладину и спроводимо низ акција током целе године, неке су традиционалне, а уводимо и нове. Већина наших акција нема везе са предизборном кампањом и изводимо их због грађана. Грађани то препознају, тако да нам се често обраћају са различитим проблемима, које ми покушавамо да решимо”, рекла је Марјана Мараш и додала да СПС очекује победу на локалним изборима.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"