СНС: Глас војних ветерана мора да се чује

Зоран Ђорђевић, високи функционер Српске напредне странке, разговарао је данас у Врбасу са ратним војним ветеранима о проблемима са којим се сусреће ова категорија и како осмислити мере које би могле унапредити њихов положај у друштву. Заједно са Ђорђевићем, са ветеранима се сусрео и Милан Глушац, први на листи кандидата за одборнике СНС, који ће се бирати на локалним изборима 23. априла.

"Ратним војним ветеранима у претходном периоду се није посвећивало довољно пажње. Нећемо дозволити да буду запостављени, јер то су људи који су се у неком тренутку борили за нашу земљу. Њихов глас треба јавно да се чује, а ми да покушамо да побољшамо њихов положај. Драго ми је што сам у Врбасу имао прилике да разговарам са некима од њих, ради се о великим људима којима и као појединци и као држава дугујемо много", рекао је Ђорђевић.

Милан Глушац говорио је о конкретним мерама подршке војним ветеранима и исказао спремност за испуњавање њихових молби и захтева. "Драго ми је што су се ратни ветерани у великом броју одазвали позиву да се сретнемо и што су са састанка изашли задовољно. Обратили су нам се са одређеним захтевима од којих смо неке испунили. Обезбедили смо им опремљену канцеларију, објаснили на који начин и где могу да остварују своја права и какве бенифиције могу да имају. Веома је важно да конкуришу ка републичким фондовима, а у свако доба нам се могу обратити за помоћ", рекао је Глушац.

Претходно је Ђорђевић разговарао са грађанима у Змајеву и Врбасу и позаво их да на локалним изборима подрже листу Српске напредне странке. "Драго ми је да видим да велики број грађана подржава Александра Вучића, као и људе из општине Врбас који овде воде СНС. Заокруживањем броја један Врбас ће, као и Србија, кренути напред у бољу, јачу и сигурнију будућност. Уверен сам да ће коалиција окупљена око СНС освојити највише гласова", рекао је Ђорђевић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"