Вулин очекује добар резултат Покрета социјалиста

Последње сате предизборне кампање искористио је и локални одбор Покрета социјалиста да грађанима општине Врбас још једном, пред локалне изборе у недељу, представи своје кандидате за одборнике и подсети за које политичке циљеве ће се залагати у будућности.

Подржани од стране председника странке Александра Вулина и пред пуним биоскопом Југославија, кандидати ПС позвали су грађане да на гласачком листићу заокруже број 4, јер ће тако добити локалне политичаре који ће искрено радити у корист свих грађана општине Врбас.

"Искрено се радујем сваким изборима. Грађани Врбаса ће имати још једну прилику да кажу шта мисле. Избори су увек добра прилика да грађани кажу шта мисле о људима који су на власти, као и онима који желе да буду у власти. На локалним изборима очекујем да ће Покрет социјалиста остварити добар резултат и да ће убудуће учествовати у раду локалне самоуправе. Поносни смо што смо били део коалиције која је изабрала председника Александра Вучића, а бићемо поносни и на сваки резултат који Покрет социјалиста оствари у Врбасу“, рекао је овом приликом Александар Вулин.

"Желим да се захвалим свим грађанима у општини Врбас који су подржали и препознали идеју Покрета социјалиста и учествовали у формирањуу општинског одбора у новембру прошле године. Иако је било тешко скупити потписе због само једног нотара у граду, ми смо то у рекордном року урадили и зато дугујемо велику захвалност грађанима који су нам дали подршку. Ова кампања је, бар што се тиче Покрета социјалиста, била фер и коректна. Ми смо урадили једну веома добру ствар за ово време, покренули смо иницијативу за отварање Канцеларије за медицинско вештачење у ПИО фонду у Врбасу, и успели смо иницијативу да спроведемо у дело, тако да је ова канцеларија отворена 11. априла. Вечерас су представљени наши кандидати, а грађани од нас могу да очекују пре свега искреност и рад, нећемо се лажно представљати и обећавати оно што не можемо да испунимо. Бавићемо се, пре свега, социјалном политиком, ресорима које смо преузели на републичком и покрајинском нивоу". рекао је Милутин Мркша, први на листи кандидата за одборнике Покрета социјалиста.

КУЛТУРА

Отворена изложба слика Милијане Радовановић

19. мар 2018. КУЛТУРА

Отворена изложба слика Милијане Радовановић

На изложби под називом "Време тече" отвореној у Нашој гал...

Изложба слика "Није све тако црно" Душана Савковића

16. мар 2018. КУЛТУРА

Изложба слика "Није све тако црно" Душана Савковића

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса у уторак, 20...

Фото конкурс: Музеј и конекција

14. мар 2018. КУЛТУРА

Фото конкурс: Музеј и конекција

У оквиру Mанифестације "Музеји за 10", која се одржава од...

Изложба слика Милијане Радовановић

12. мар 2018. КУЛТУРА

Изложба слика Милијане Радовановић

У Галерији Удружења ликовних уметника Врбаса у четвртак, ...

Књижевно вече Благоја Баковића

06. мар 2018. КУЛТУРА

Књижевно вече Благоја Баковића

Православна црквена општина Врбас организовала је синоћ к...