Владимир Батез: Врбас је општина за пример

Vladimir Batez: Vrbas je opština za primer

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је данас Средњу стручну школу „4.јули“. Том приликом разговарао је са директорком Аницом Грачанин као и професорима физичког васпитања о значају школског спорта.

Од почетка године покрајински секретар Батез обилази школе по целој Војводини с циљем промовисања школског спорта, а у општини Врбас обишао је већину школа.

„Врбас може да буде општина за пример у Војводини по опремљености спортских сала у школама, као и односу локалне самоуправе према спортским клубовима и школском спорту. Драго ми је што наставни кадар предано ради са ученицима и мотивише их да се баве спортом. Успеси ученика на спортским такмиичењима довољно говоре о раду у овој школи као и о мотивисаности ученика“, рекао је Батез.

Он је том приликом, за потрбе одвијања наставе физичког васпитања, поклонио 10 лопти за одбојку, рукомет, фудбал и кошарку.

У име ученика и запослених, покрајинском секретару захвалила се директорка ССШ „4.јули“, Аница Грачанин. „Драго ми је што је покрајински секретар посетио нашу школу, а посебно сам задовољна јер смо могли да се похвалимо са успесима наших ученика на разним спортским такмичењима“, рекла је Грачанин.