Општина Врбас на Изборној скупштини НАЛЕД-а

Милан Глушац, председник Привременог органа општине Врбас, присуствовао је данас Изборној скупштини Националне алијанске за локални економски развој - НАЛЕД, XII великом заседању приватног, јавног и цивилног сектора. Скупштини су присуствовали чланови и партнери НАЛЕД-а, привредници, градоначелници, високи представници Владе Србије и Народне Скупштине, представници међународне заједнице и дипломатског кора.

Овом приликом, НАЛЕД је представио приоритетне правце деловања организације и изабрао нови састав Управног и Надзорног одбора, који ће у наредне четири године предводити реформске иницијативе за унапређење пословног окружења у Србији, саопштено је након Изборне скупштине.

"Активно чланство у НАЛЕД-у је веома важно за општину Врбас и наш је план да кроз сарадњу са овом организацијом унапредимо нашу локалну самоуправу. Желимо поједностављење и убрзање свих процедура локалне администрације и ту НАЛЕД пружа драгоцене савете и конкретне програме подршке, а посебно нам је важно да уз подршку Националне алијанске за локални економски развој ступимо у контакте са потенцијалним инвеститорима. И они кроз НАЛЕД проверавају локације и општине које им нуде своје индустријске зоне и посебно због тога нам је драго да смо у овој организацији добили статус кандидата за BFC SEE сертификат, који добијају општине са повољним пословним окружењем", рекао је након Изборне скупштине Глушац.

На свечаности у Скупштини Београда уприличена је и додела НАЛЕД-ове "Стреле" - признања за допринос раду и циљевима организације.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"