Донаторски концерт за наставак изградње храма у Врбасу

Donatorski koncert za nastavak izgradnje hrama u Vrbasu, Jelena Tomašević

Јелена Томашевић, једна од најбољих и најпопуларнијих певачица у Србији, биће главна звезда донаторског концерта у Врбасу, са којег ће комплетан приход бити усмерен на наменски рачун за изградњу храма Вазнесења Христовог у центру града.

Концерт који организује Српска православна црквена општина Врбас, заказан је за недељу, 28. мај у 20.00 часова, у Центру за физичку културу "Драго Јововић". Цена карте у претпродаји је 500 динара и може се купити у цркви Ваведења Пресвете Богородице, у Старом Врбасу, свакога дана од 07.00 до 12.00 часова и од 17.00 до 19.00 часова, код чланова Организационог одбора, као и на продајним пултовима у центру града, али тек у последња два викенда пред концерт.

"Уколико желите и можете да помогнете наставак изградње храма у Врбасу, можете купити карте за концерт, или извршити уплату на наменски рачун бр. 355-1098669-84. Позивамо наше суграђане и све заинтересоване да присуствују овом догађају у што већем броју, како би сви заједно допринели да наш храм настави да се диже пут неба. Јелена Томашевић са своје стране обећава спектакл у Врбасу! Добро дошли", поручили су из Организационог одбора.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"