"Бубица" победник Дечје општинске олимпијаде

"Bubica" pobednik Dečje opštinske olimpijade

Предшколскa установa "Бошко Буха" организовала је данас спортску манифестацију Дечја општинска олимпијада, у којој је учествовао више од 200 предшколаца из свих вртића. Деца су се у Центру за физичку културу "Драго Јововић" такмичила у четири игре: обарање чуњева, преношење тениских лоптица, скок у даљ и полигон спретности, а као најбољи и најспретнији показали су се малиђани из вртића "Бубица".

Управо ће ова деца представљати општину Врбас на Међуопштинској дечијој олимпијади, која ће се 11. маја одржати у Новом Саду.

"Циљ одржавања ове манифестације је развијање спортског духа и утицај на здрав начин живота. Намера нам је да децу одвојимо од телевизора, рачунара, телефона, с жељом да утичемо на њих у покушају да схвате колико је важна физичка активност, правилна исхрана и здрав начин живота. Покушавамо да их анимирамо да се што више баве спортом због правилног раста и развијања. Кроз спорт и игру они развијају спортски дух и уче се значају тимског рада", рекао је Небојша Дешић, специјалиста физичког васпитања у ПУ "Бошко Буха".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"