ДС, СДС и ЛСВ договорили и постизборну сарадњу

Локални одбори Демократске странке, Социјалдемократске странке и Лиге социјалдемократа Војводине, чији су се кандидати нашли на заједничкој листи "Ослободимо Врбас", договорили су наставак сарадње и након локалних избора и заједничко деловање у Скупштини општине, саопштено је на конференцији за медије.

"Настављамо заједнички рад и после избора. Добили смо поверење грађана и ова листа има добру перспективу. Опозиција треба да се укрупњава јер ћемо се тако лакше одупрети политици и терору коју спороводи СНС. Притисак на људе се наставља, али боримо се против тога. На првој седници локалног парламента ставићемо акценат на то да је недопустиво да се све одвија без присуства јавности, због чега ћемо инсистирати да се поново обезбеди директан пренос заседања. Такође, тражићемо и да се отвори дискусија о томе шта се све чинило током избора", рекао је Драган Стијеповић, председник ОО СДС, и најавио да ће се о сарадњи и даљем укрупњавању опозиције разговарати и са одборницима Покрета Доста је било.

Марио Мажар, председник ОО ЛСВ, истакао је да је 2.500 грађана општине Врбас дало глас коалицији Ослободимо Врбас, "без уцена, притисака или плаћања". "Сарадња наших странака је једина шанса за промене и то су грађани Врбаса препознали, због чега сам уверен да ћемо у будућности имати много боље резултате", рекао је Мажар.

Александар Станојковић, председник ОО ДС, оценио је да је листа "Ослободимо Врбас" једина са јасним планом како решавати бројне проблеме у којим се налази општина Врбас, а подршка грађана изражена на локалним изборима, према његовим речима, представља обавезу да се настави сарадња свих демократских снага и странака које желе бољу, развијенију и праведнију општину Врбас. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"