Дружење пензионисаних полицајаца поводом 13. маја

Полицијска станица Врбас и ове године организовала је дружење са пензионисаним припадницима ове службе, и то на 13. мај, датум када су управо они, још као активни полицајци, обележавали Дан безбедности.

"Ваше учешће у систему безбедности није се завршило одласком у пензију. Ви и даље можете да дате значајан допринос стању безбедности на подручју у којем живимо, а то нам је заједнички циљ", рекао је Драгољуб Тешановић, командир ПС Врбас. Он је прочитао поруку начелника ПС Влада Глођовића, који је био службено одсутан, упућену пензионисаним колегама. "Желим да наставимо традицију заједничког окупљања, поводом празника који сте некада обележавали, и на овај начин желимо да вам укажемо поштовање за године проведене на овом послу, да вам кажемо да вас нисмо заборавили".

За допринос стању безбедности који су пружили и након одласка у пензију, ове године уручене су захвалнице бившим полицајцима Урошу Јокановићу и Бранку Бјеливуку.

Свечаности је присуствовао и председник општине Врбас Милан Глушац. "Драго ми је што су се бивши радници Полицијске станице окупили у великом броју. То су људи који су годинама одржавали безбедност свих наших суграђана. Већина њих је и данас активна, иако су у пензији, што је изузетно значајно за све нас, и зато су важна оваква окупљања и дружења", рекао је Глушац.

Главни инспектор Мирослав Фемић најавио је да ће до следећег сусрета бити отворена и спомен соба за све службенике ПС Врбас који су преминули у току службе.

КУЛТУРА

Почео II Равно Село филм фестивал

24. јун 2018. КУЛТУРА

Почео II Равно Село филм фестивал

Пројекцијом руског филма "Лед" и певачким наступима Лазар...

Културно лето Змајево

21. јун 2018. КУЛТУРА

Културно лето Змајево

Змајево ће овог лета по четврти пут бити домаћин велике к...

Дунавска соната зове младе музичаре

06. јун 2018. КУЛТУРА

Дунавска соната зове младе музичаре

Фестивал класичне музике на отвореном Дунавска соната поз...

Отворена изложба слика Петра Шушулића

28. мај 2018. КУЛТУРА

Отворена изложба слика Петра Шушулића

У Галерији Удружења ликовних уметника Врбаса - УЛУВ, отво...

Александар Габона победник 50. ФПМ

27. мај 2018. КУЛТУРА

Александар Габона победник 50. ФПМ

Победник 50, јубиларног Фестивала поезије младих је песни...