Ускоро нова акција посвећена јачању безбедности у саобраћају

Полицијска станица Врбас, у сарадњи са општином Врбас, Саветом за безбедност саобраћаја, Агенцијом за безбедност саобраћаја, АМСС - Врбас, Црвеним крстом Врбаса, Службом хитне медицинске помоћи, мото клубовима "Пегазус" из Куцуре, "Парадизо" из Врбаса и "Драгонс" из Змајева, организује још једну акцију на тему безбедности у саобраћају.

Овога пута све је заказано за суботу, 03. јун, на Тргу Николе Пашића у 19.00 часова, у оквиру Плана развоја полиције у локалној заједници Министарства унутрашњих послова Србије.

Како је саопштено из Полицијске станице, присутни ће имати прилику да присуствују вежбама на показном полигону сигурне вожње мотоциклом, (полицијски службеници ПУ Нови Сад на мотоциклима), затим вежбама прве помоћи код незгода возача мотоцикла и обезбеђење лица места до доласка полиције, (СХМП, Црвени крст, ПС Врбас), обуци учесника у саобраћају "Види и буди виђен", и обуци о коришћењу заштитне опреме за возаче мотоцикла, (АБС и ПС Врбас).

У акцији се планира и дефиле моториста од Куцуре до Врбаса, који креће у 18.30 часова. Савет за безбедност саобраћаја Врбас и АМСС Врбас присутним грађанима поделиће и један број кацига за мотоцикле, док ће мото клубови поклањати мајице.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"