Грађани део акције сузбијања ларви комараца

Одељење за заштиту животне средине и енергетски менаџмент покренуло је акцију систематског сузбијања комараца на територији општине Врбас за 2017. годину, током које ће заинтересованим грађанима бити дељене БТИ таблета за уништавање ларви комараца у домаћинствима.

Предност при подели имаће домаћинства која се баве пољопривредном производњом, сточарством, говедарством и живинарством, власници стакленика и пластеника, затим домаћинства која у својој унутрашњости или окружењу имају сталне или повремене водене површине или висок ниво подземних вода, као и остала угрожена домаћинства по мишљењу комуналног редара.

"БТИ таблете се примењују за сузбијање ларви комараца у домаћинствима и на свим местима где се задржава вода: бурад за кишницу, напуштени бунари, старе гуме, базени, фонтане, контејнери, септичке јаме, сливници, кишничаре. Одељење за заштиту животне средине и енергетски менаџмент обавештава све грађане општине Врбас да таблете могу преузети у месним заједницама, сваког радног дана у току маја и јуна месеца", наводи се у обавештењу Одељења за заштиту животне средине и енергетски менаџмент.


Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"