"Al Rawafed Srbija" донирао рачунаре Општој болници Врбас

Служба интерне медицине Опште болнице Врбас добило је данас од компаније "Al Rawafed Srbija" вредну донацију коју чини пет рачунара, штампачи и друга опрема. Ово је први пут да су Општа болница и "Al Rawafed Srbija", компанија чији су власници из Уједињених Арапских Емирата а послује у непосредном окружењу Врбаса, успоставили сарадњу, и како се чуло приликом примопредаје, ово је први корак у грађењу партнерских односа између две стране.

"Веома смо задовољни начином како је 'Al Rawafed Srbija' препознала наше потребе и опремом која нам је донирана. Рачунари су нам били неопходни; неколико доктора није имало рачунаре, иако раде и по 20 година, па се морало чекати на ред да се напише и штампа извештај. Кренули смо на овај начин, можда ће нам још неко помоћи, али користим прилику да се од срца захвалим компанији 'Al Rawafed Srbija' на подршци и надам се да ћемо и даље сарађивати", рекао је др Вујадин Тривковић, начелник Службе интерне медицине.

Приликом предаје донације, Драган Црњански, генерални директор "Al Rawafed Srbija", изразио је задовољство што ће купљена опрема унапредити квалитет рада Службе интерне медицицине.

"Као друштвено одговорно компанија сматрамо да би свако на овакав начин требао да допринесе локалној заједници у којој послује. У овом региону, тачније у Сивцу, имамо операцију која делује као логистички центар и пољопривредна фарма, са значајним бројем запослених који, такође, гравитирају овој здравственој установи. Надам се и даљој успешној сарадњи са Општом болницом Врбас", рекао је Црњански.

Први корак сарадње Опште болнице Врбас и "Al Rawafed Srbija" успоставили су др Вујадин Тривковић и Гордана Попарић, иначе менаџер у овој компанији. Она је истакла да је "добар животни амбијент за своје запослене и све грађане који живе на простору у којем компанија ради, један од приоритета 'Al Rawafed Srbija', па је зато и донета одлука да се подржи рад Опште болнице Врбас, управо једног од најважнијих делова који чине добар животни амбијент".  

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"