Ускоро нова расвета у улици 6. личке дивизије

У суботу, 10. јуна, почињу радови на постављању расвете у улици 6. личке дивизије у Врбасу. На траси дугој 260 метара биће постављено осам ЛЕД светиљки (32W) на челичним стубовима висине 4,5 метара. Расвета која се поставља у сагласности је са стандардима ИЕЦ-ЕН 60598 и ИЕЦ-ЕН 62262. Вредност радова износи 718.320 динара, са ПДВ-ом, и финансирани су средствима буџета општине Врбас. Радове изводе фирме "Сорти опрема" доо и "Промонт" из Београда, а завршетак се очекује до 20. јуна.

Милан Глушац, председник општине Врбас, обилазећи трасу будућих радова, истакао је и да је урађена и пројектно-техничка документација за реконструкцију и доградњу уличне расвете у делу улица Светозара Марковића и Петра Шегуљева, код ОШ "Светозар Милетић", за шта су такође обезбеђена средства у општинском буџету општине у висини од 960.000 динара. У току је припрема тендерске документације за ову инвестицију. У наредном периоду планирана је и замена јавне расвете у близини осталих јавних установа, а пре свега школа и вртића.

Стручни надзор радова у улици 6. личке дивизије обављаће Одељење за комуналне и грађевинске послове Општинске управе Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"