"Пажљивко" припремио предшколце за учешће у саобраћају

Након мотоциклиста, у фокус интересовања службеника Полицијске станице Врбас и Агенције за безбедност саобраћаја поново су дошли малишани из вртића Предшколске установе "Бошко Буха". Овога пута у центру града за њих је био припремљен полигон на ком је одржан јавни час посвећен саобраћајним правилима и безбедности учесника у саобраћају.

"Заједно са партнерима из Предшколске установе 'Бошко Буха', уз подршку општине Врбас и Агенције за безбедност саобраћаја, другу годину за редом спровели смо активност под називом 'Пажљивко', која је осмишљена да едукује предшколску децу на тему познавања саобраћајних правила. Финално такмичење окупило је 300 малишана подељених у пет група, који су добрим знањем заслужили поклоне", рекао је Владо Глођовић, начелник ПС Врбас, и оценио да ће од јесени, када ова деца крену у школе, моћи да се укључе у саобраћај, уз пуну подршку родитеља, наставника, старијих другова, саобраћајних полицијаца и целог друштва.

Ова активност спроводена је у оквиру акције "Полиција у локалној заједници" Министарства унутрашњих послова Републике Србије.