Петар Канкараш председник ОО Јединствене Србије

Након више од годину дана од како је престао са радом претходни локални одбор Јединствене Србије у Врбасу, ова политичка организација поново је формирала страначке органе у нашој општини. Изборна скупштина одредила је 11 чланова новог Општинског одбора Јединствене Србије, а за председника је једногласно изабран Петар Канкараш, досадашњи повереник ове странке за општину Врбас.

За потпредседника ОО ЈС изабран је Божидар Маловић, а за секретара Јелена Вујичин.

"Србију, баш као и сваку локалну самоуправу у Србији, треба да воде домаћини, а наш председник Драган Марковић Палма је својим моделом вођења Јагодине и ангажовањем у државној политици, показао како то треба да се чини", рекао је Мирослав Бошковић, заменик председника ПО ЈС, који је присуствовао поновном формирању локалног одбора.

Петар Канкараш, председник ОО ЈС Врбас, истакао је да ће основне идеје за које ће се борити странка бити патриотски прагматизам, равномерни развој и подршка породици. "Радићемо на јачању унутрашње организације и препознатљивости странке. Време је да већ на следећим локалним изборима, у коалицији са природним партнером, Социјалистичком партијом Србије, преузмемо пуну одговорност за вођење општине и зауставимо лоше политике које су у последњих 17 година претвориле Врбас у град пензионера и незапослених и допринеле одливу мозгова и младости из наше општине", рекао је Канкараш. 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"