Расписани конкурси за смештај ученика и студената у домове

Mинистарство просвете, науке и технолошког развоја расписало је конкурсе за пријем ученика средњих школа и студената високошколских установа у установе за смештај и исхрану за школску 2017/2018. годину.

Право на смештај и исхрану у одговарајућој установи имају ученици средњих школа и студенти чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, који су први пут уписани у одређени разред у текућој школској години, или који су уписани први пут у текућој школској години на студије првог, другог или трећег степена, чије се школовање финансира из буџета Републике Србије, који имају држављанство Републике Србије и чије пребивалиште није у седишту школе коју похађају. Ученици и студенти из осетљивих друштвених група остварују право на смештај и исхрану под посебним условима и применом блажих критеријума. Испуњавање услова за пријем у установу кандидати доказују одговарајућом оригиналном документацијом, односно овереним фотокопијама.

Кандидат приликом пријављивања на конкурс, уз пријаву на конкурс, поред остале документације прилаже и уверење о приходима, које се, са приложеном документацијом добија на шалтерима 7 и 8 Општинске управе Врбас. Шта је све потребно прибавити за оверу обрасца о просеку прихода по члану домаћинства ученика или студента, можете видети овде.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"