Деца из општине Лепосавић посетила Врбас

Ученици из три основне школе из Лепосавића, Сочанице и Лешка на Косову и Метохији, боравили су претходних дана у посети војвођанским градовима. Уз Бачку Паланку где су били смештени, деса са КиМ посетили су Палић, Бечеј, Кулу, Врбас и друга места. За њих је у Врбасу био осмишљен програм посета удружењима и установама, а већ први контакти међу вршњацима из два града обећавају нова пријатељства.

"Током посете нашем граду малишане из општине Лепосавић упознали смо са радом Спортског удружења 'Виногради', а затим и са понудом Центра за физичку културу 'Драго Јововић'. Боравили су на базенима и теренима центра, а затим је њима у част организована вечера после које су наставили своје путовање. Надамо се да смо били добри домаћини, да су наши гости током кратког боравка у Врбасу упознали неке нове другаре, а желимо да их дочекамо поново и још боље им представимо наш град и угостимо их", рекао је Милан Глушац, председник општине Врбас, који је организовао пријем за децу са Косова и Метохије.

Организатори четвородневне екскурзије били су Канцеларија за Косово и Метохију и Скупштина општине Бачка Паланка, а иницијатори посете Врбасу организација "Зора".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"