Успешно промовисана прва теретана на отвореном

Јавно комунално предузеће "Комуналац", заједно са општином Врбас, Женским центром "Хоризонт" и Црвеним крстом Врбаса, организовало је промоцију недавно постављене теретане на отвореном у насељу 4. јули. Промоција фитнес парка имала је и хуманитари карактер јер су учесници и окупљени имали могућност да се укључе у акцију прикупљања новца за помоћ породици Макша, чија су два члана трагично настрадала у саобраћајној несрећи у Бугарској. И овај део био је веома успешан и прикупљено је више од 100.000 дианра.

"Захваљујем се свим грађанима који су се окупили око велике хумане идеје и промоције здравог начина живота. Хвала спонзорима на донацијама, као и екипи 'Bar Strong'. Ујединили смо се и показали колико срце има наш град и према суграђанима у невољи", рекла је идејни творац ове спортско-хуманитарне манифестације Мирјана Копривица, Женског центра "Хоризонт".

Према речима Синише Адамовића, директора "Комуналца", предузеће се радо се одазвало позиву да учествује у акцији. "Комуналац се прикључио иницијативи за помоћ породици Макша истовремено промовишући теретане на отвореном, чиме смо покушали да спојимо хуманитарну акцију са промоцијом здравог начина живота. Ово је врста друштвено одговорног деловања предузећа у циљу окупљања младих око здравих идеја", рекао је Адамовић. 

Покровитељ акције била је локална самоуправа. "Општина Врбас улаже у све спортске и хуманитарне акције и увек смо ту да помогнемо. Драго ми је да је акција наишла на велики одзив грађана који су показали своју величину и слогу у тешким тренуцима. Учинићемо све што је у нашој моћи да помогнемо породици Макша", рекла је Миљана Штулић, заменица председника општине Врбас.

Акцији у насељу 4. јули присуствовали су и чланови породице Макша, који су се захвалили организаторима и грађанима на помоћи. Сав прикупљени новац већ је уплаћен на жиро рачун породице, а сви грађани који желе да својим донацијама помогну, могу то урадити уплатом на наменске жиро рачуне: ДИНАРСКИ РАЧУН У БАНЦИ ИНТЕЗА:160-5800101068557-15 и ДЕВИЗНИ РАЧУН У БАНЦИ ИНТЕЗА:160-5830200650124-32.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"