Пријем у СО Врбас поводом Дечје недеље

И последња два радна дана Дечје недеље била су испуњена бројним активностима за младе. У свим образовним установама предшколског и школског узраста организују се изложбе, квизови, дружења, представе, такмичења и игре за децу.

Поводом Дечје недеље данас је у Скупштини општине Врбас организован пријем за децу. Представнике ПУ "Бошко Буха" и свих школа дочекали су Милан Глушац, председник општине, Предраг Ројевић и Даница Парошки, помоћници председника општине, и чланови Општинског већа Данијела Илић и Срђан Станић.

У исто време, у Клубу за стара и одрасла лица организован је и ревијални шаховски турниру између ученика основних школа и пензионера, чиме се практично реализовао и мото овогодишње манифестције: "За радост сваког детета - градимо мостове међу генерацијама".

Фудбалски турнир у ком су учествовале све основне школе из општине Врбас, одржан је на теренима Центра за физичку културу "Драго Јововић".

Ништа мање интересантно није било ни у Геронтолошком центру. Тамо су наставници и ученици Гимназије "Жарко Зрењанин" за лица смештена у овој установи, организовали извођење културног програма, а посету малишана имао је и објекат ГЦ у Куцури. За крај је у објекту у Врбасу одржана 10. Мала ликовна колонија ученика основних школа. 

 


 



Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"