Врбас домаћин турнира у шаху за младе из целе Србије

Шаховски савез општине Врба организоваће крајем новембра турнир за пионире, кадете и јуниоре (средњошколци) из целе Србије.

Такмичење се одржава под покровитељством општине Врбас, у Центру за физичку културу "Драго Јововић", у недељу, 26. новембра, са почетком у 10.00 часова. Право учешћа имају сви ученици основних и средњих школа из Србије. Турнир је појединачан у мушкој и женској конкуренцији и подељен је у шест категорија. Обезбеђено је компјутерско паровање, а темпо игре је 15 минута по играчу. По пет најбоље пласираних дечака и девојчица биће награђени пехарима и литературом у свим конкуренцијама. Учесници су обавезни да понесу прегледне шаховске гарнитуре и сатове.

Пријаве треба послати најкасније до 25. новембра, а важеће су само оне које су оверене од стране школе или клуба и ако су достављене путем факса или поштом. Изузетно је могућа и лична достава на сам дан турнира. Котизација за такмичење износи 250 динара по учеснику и уплаћује се на жиро рачун број: 325-9500700002130-13 или готовински пре почетка такмичења. Све информације могу се добити од председника Шаховског савеза општине Врбас Томислава Навратила, на телефон 063/785-785-4.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"