"Октобарски сусрети" за љубитеље природе

Поводом обележавања Дана општине Врбас, Планинарски клуб "Гора", у недељу, 22. октобра, по трећи пут организује акцију пешачења и такмичења у планинарској оријентацији "Октобарски сусрети".

Љубитељима пешачења на располагању су три стазе: 8, 12 и 16 километара, са незнатном висинском разликом. Стаза пролази делом кроз шуму, поред канала, кроз поље и погодна је за све узрасте, саопштили су из ПК "Гора". Такмичење у планинарској оријентацији биће одржано око терена Спортског удружења у насељу Виногради, према правилнику Планинарског савеза Војводине.

Окупљање и евиденција учесника почиње у недељу, од 08.00 часова спортским теренима у насељу Виногради, отварање "Октобарских сусрета" је 09.30, а полазак на пешачку стазу у 10.00 часова. У 10.30 часова почиње такмичаре у оријентацији. Од 14.00 часова почиње дружење учесника, уз ручак и доделу диплома и захвалница.

Сваки учесник добија учесничку књижицу друштва, клубови и школе захвалницу, а такмичари дипломе и медаље према пласману. Препорука за све учеснике је да се обуку сходно временским приликама.

Особе за контакт су: Здравко Рожић (председник организационог одбора) - 064/161-06-45, Весна Ивановић (секретар клуба) - 064/464-33-43, и Жана Тилер (организациони одбор) - 065/908-81-38. Могуће је најавити учешће и путем е-маила: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"