"Октобарски сусрети" за љубитеље природе

Поводом обележавања Дана општине Врбас, Планинарски клуб "Гора", у недељу, 22. октобра, по трећи пут организује акцију пешачења и такмичења у планинарској оријентацији "Октобарски сусрети".

Љубитељима пешачења на располагању су три стазе: 8, 12 и 16 километара, са незнатном висинском разликом. Стаза пролази делом кроз шуму, поред канала, кроз поље и погодна је за све узрасте, саопштили су из ПК "Гора". Такмичење у планинарској оријентацији биће одржано око терена Спортског удружења у насељу Виногради, према правилнику Планинарског савеза Војводине.

Окупљање и евиденција учесника почиње у недељу, од 08.00 часова спортским теренима у насељу Виногради, отварање "Октобарских сусрета" је 09.30, а полазак на пешачку стазу у 10.00 часова. У 10.30 часова почиње такмичаре у оријентацији. Од 14.00 часова почиње дружење учесника, уз ручак и доделу диплома и захвалница.

Сваки учесник добија учесничку књижицу друштва, клубови и школе захвалницу, а такмичари дипломе и медаље према пласману. Препорука за све учеснике је да се обуку сходно временским приликама.

Особе за контакт су: Здравко Рожић (председник организационог одбора) - 064/161-06-45, Весна Ивановић (секретар клуба) - 064/464-33-43, и Жана Тилер (организациони одбор) - 065/908-81-38. Могуће је најавити учешће и путем е-маила: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.