Нова понуда радних места у компанији "Delphi"

"Delphi", једна од највећих светских компанија у области добављача аутомобилске индустрије, поновила је позив незапосленим становницима општине Врбас да посете Отворена врата компаније, јер фабрика планира ширење и тражи нове раднике.

Како је саопштено, током целог новембра свакога уторка од 17.00, и сваког петка од 10.00 часова, у Општинској управи Врбас организоваће се Отворена врата, сусрет са свима онима који желе да се упознају са понудом компаније "Delphi" и условима за запошљавање. "Онима који желе каријеру у нашој компанији нудимо редовну и сигурну плату, плаћене трошкове топлог оброла и регреса, организован превоз до посла, осмочасовно радно време са паузама, могућност напредовања и награђивања, организоване обуке", наводи се, између осталог, у позиву. До сада је у овој фабрици прилику за рад добило око 500 становника општине Врбас.

"Општина Врбас значајно учествује у структури запослених у компанији 'Delphi'. Позив за запошљавање је и даље отворен и треба га искористити. 'Delphi' је компанија која брине о својим запосленим и склапање радног односа обострани је интерес и новог радника и послодавца. Свој интерес у новим запошљавањима има и општина Врбас јер се на тај начин, на основу пореза на зараде, пуни и буџет локалне самоуправе и тако отварају могућности да додатно улажемо у разне пројекте развоја", оценио је Милан Глушац, председник општине Врбас.