Врбас домаћин семинара за кошаркашке судије

Кошаркашки савез Војводине организоваће у Врбасу семинар и испит за нове кошаркашке судије, помоћне судије и делегате са територије Војводине. Семинари за пријем и едукацију нових кошаркашких службених лица организоваће се два пута годишње и то у марту и септембру.

Полазници могу бити: 1. судије, младићи и девојке рођени од 1988. до 2000. године, 2. помоћне судије, младићи и девојке рођени од 1988. до 1998. године, 3. делегати, младићи и девојке рођени од 1988. до 1993. године.

Сви заинтересовани могу да се јаве на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , са назнаком СЕМИНАР ЗА НОВЕ КОШАРКАШКЕ СУДИЈЕ, ПОМОЋНЕ СУДИЈЕ И ДЕЛЕГАТЕ. Уз то додати своје личне податке: име и презиме, адресу, број мобилног телефона, назив школе или факултета, кратку спортска биографију.

Пријаве трају до 23. фебруара, а контакт особа је Бранислав Кнежић, број телефона 063/707-1234. У припреми за семинар полазници треба да се пријаве на сајт www.basket021.org.rs , где се могу пронаћи службена правила игре, интерпретације, тестови, видео примери и слично.