Carnex донирао пет рачунара ССШ "4. јули"

Индустрија меса Carnex донирала је пет рачунара за унапређење наставе у Средњој стручној школи "4. јули". Ово је био први корак ка оснивању ИТ одељења ове школе.

"Уз велики ентузајам и посвећеност ученика и целог колектива, трудимо се да наша школа, која је највећа у општини, испрати нове трендове у настави, како би олакшали рад и учење. Управо зато нам је важна свака подршка, посебно кад је у питању набавка и финансирање наставних средстава. Иако у том смислу имамо одличну сарадњу са локалном самоуправом, овога пута дугујемо изузетну захвалност компанији Carnex, која је препознала наше потребе и помогла осавремењивању наставе. Поред овога, компанија Carnex стипендира и сваког нашег ученика који похађа смер месар, што је изузетно важно за очување ове занатске гране. Још једном хвала у име ученика и колектива", изјавила је током уручења донације Ана Грачанин, директорка ССШ "4. јули".

"Компанији Carnex ово није први пут да препознаје потребе локалне заједнице и својих потрошача, она је у константној мисији у којој је главни циљ помагање онима којима је подршка потребна. Лидер у месној индустрији који ове године обележава јубилеј 60 година пословања, има исто тако дугу традицију донирања. У Carnex верујемо да је будућност на генерацијама које долазе, и самим тим увек ћемо се трудити да их подржимо да остваре свој прави потенцијал. Велико нам је задовољство да смо у прилици да помажемо младима и сматрамо да је наша морална обавеза да им омогућимо што бољи старт и услове за усавршавање, како би успели да развију своја знања и вештине. Оснивањем ИТ одељења у школи означавамо још један у низу пројеката у којима се залажемо да помогнемо локалној заједници, али и да допринесемо дигитализацији, модернизацији и напретку образовања у области ИТ. Поштовање околине у којој послујемо и неговање блискости са нашим потрошачима, једини је начин на који ћемо увек развијати однос према заједници", изјавила је Милена Ђорић Радосављевић, вршилац функције генералне директорке компаније Carnex.