Врбас чека 200 младих боксера из 22 земље

У наставку организационих припрема за II Јуниорски куп нација у боксу, који се у Врбасу одржава од 15. до 19. августа, данас је одржан други састанак Организационог одбора на којем је разматрано девет важних тема.

Како је саопштено након састанка, већ сада долазак на једну од највећих светских боксерских манифестација у 2018. години,  потврдило је близу 200 репрезентативаца 22 земље.

"Боксери са четири континента боравиће током августа пет дана у нашем граду. Ово је одлична прилика да покажемо какви смо домаћини и да успоставимо везе и проширимо сарадњу са представницима великих земаља. Биће ово испит и за сва јавна предузећа и установе који учествују у организацији", рекао је након састанка председник општине Врбвас Милан Глушац.

"Ово је једно велико искуство за нас будући да се ради о највећем спортском турниру у Европи за 2018. годину. Коначни број пријављених земаља и такмичара имаћемо 05. августа. Сама чињеница да већ сада знамо да ће у наш мали град доћи најбољи боксери из Енглеске, Велса, Америке, Русије, Казахстана, Немачке, и многих других земаља, ставља пред нас велики изазов и озбиљан задатак, али охрабрује помисао што су се Врбашани удружили и укључили у организацију", истакао је секретар турнира Игор Шкундрић.

Свечана церемонија отварања и све борбе одржаће се у Центру за физичку културу "Драго Јововић".

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"