Почела продаја улазница за "Heart rock fest"

Љубитељи рок музике од данас имају могућност да у неколико градова Војводине купе карте за "Heart rock fest", који се у Врбасу одржава 11. августа, саопштено је на конференцији за медије.

Јавности се се обратили Милан Глушац, председник општине Врбас, Предраг Ројевић, помоћник председника општине Врбас и члан Организационог одбора фестивала, као и Мане Глувајић и Немања Вујовић, чланови бенда Ничим изазван и идејни творци фестивала.

"Издвојили смо из општинског буџета 1,5 милиона динара за организацију фестивала и у сваком смислу подржали ову сјајну идеју. Драго ми је што ће бити одржан у нашем граду, а надам се да ће бити добро посећен и да ће постати традиционалан. Након завршене манифестације састаће се Организациони одбор и одлучити коме ће прикупљена средства бити упућена", рекао је Глушац, пошто "Heart rock fest" има хуманитарни карактер.

"Heart rock fest" окупиће четири популарна бенда - Партибрејкерс, Orthodox Celts, Исказ и Ничим изазван. Цена улазнице је 200 динара а сав приход од продаје биће усмерен у хуманитарне сврхе. Карте се могу купити у ЦФК "Драго Јововић", Канцеларији за младе и кафеу Мансарда у Врбасу, затим у свим месним заједницама општине Врбас, кафеима Sport stars и Портрет у Кули и Црвенки, те кафеима Шкрипа паб, Tehnolog’s dogs и Mosaic beer shop у Новом Саду. 

Мане Глувајић, басиста бенда Ничим изазван, позвао је грађане Врбаса и суседних градова да се у што већем броју укључе у акцију и присуством концерту помогну некоме коме је подршка неопходна. "Хвала општини Врбас јер без ње не би могло да буде 'Heart rock festa'. Организујемо фестивал на ком нам други градови у Србији могу позавидети, посебно због извођача. Одлучили смо се да траје један дан како би имали квалитет, а цена карата је стварно симболична, како би што више људи могло да приушти долазак на концерт", рекао је Глувајић.