Пет бендова за пет сати рокенрола

Организатори "Heart rock festa", који ће се на Градском стадиону у Врбасу одржати у суботу, 11. августа, утврдили су сатницу договореног програма за овај музички спектакл. Капије стадиона отвориће се у 19.00 часова, а част да отвори рокенрол фестивал, у 19.30 часова, припала је врбаском саставу Zehn fur Zehn.

"Програм ће се наставити наступом добитника прошлогодишње Best MTV Adria Act награде, састава Ничим изазван, од 20.15 часова. Сат времена касније, на бину ће изаћи легендарни Партибрејкерси, док ће у 22.45 засвирати најбољи 'некелтско – келтски' бенд Orthodox Celts. Исказ ће имати прилику да затвори фестивал, а њихов наступ кренуће у 00.15 часова", рекао је члан бенда Ничим изазван и један од иницијатора фестивала Немања Вујовић.

Карте се и даље могу купити у претпродаји. Како кажу организатори, карте ће моћи да се набаве и на дан фестивала, на улазу у Градски стадион, по истој цени од 200 динара. Сав приход од продаје карата биће усмерен у завршетак опремања Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју и инвалидитетом. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"