Врбасу милион динара од Министарства привреде

Милан Глушац, председник општине Врбас, потписао је данас у Министарству привреде уговор о суфинансирању израде пројектно техничке документације за изградњу канализације употребљених вода у насељима Бачко Добро Поље, Змајево и Равно Село.

Према уговору, за израду пројектно техничке документације за изградње канализационог система на тзв. "Јужном краку", општини Врбас је одобрено 1.065.000 динара. Пројектно техничка документација подразумева идејно решење, пројекат за грађевинску дозволу и пројекат за извођење. 

"Хвала Влади Србије и Министарству привреде на подршци у реализацији планова и пројеката који доносе унапређење квалитета живота грађана свих насељених места наше општине. Канализациони систем на 'Јужном краку' нам је неопходан како би трајно успоставили режим заштите животне средине на целом простору општине Врбас", рекао је за vrbas.net након потписивања уговора Глушац.

Овај уговор део је Програма подстицања регионалног и локалног развоја у 2018. години, који је усвојила Влада Републике Србије. Општина Врбас једна је од 54 локалне самоуправе и града који су остварили право на ову врсту подршке.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"