"Рода 'Комуналца' дарује вашег малца"

У жељи да конкретном мером подржи стратегију нове популационе политике Владе Србије, а поводом обележавања дана предузећа, Јавно комунално предузеће "Комуналац" покренуло је акцију ослобађања од рачуна за испоручене услуге породице свих новорођених беба током септембра. Акција се односи на породиље пријављене на територији општине Врбас које се током септембра буду породиле у Општој болници Врбас.

"Све породице са територије општине Врбас које буду добиле бебу током септембра биће ослобођене комуналног рачуна за тај месец. 'Комуналац' жели да подржи ове породице у моменту када им се рађају деца, када трошкови расту и када сваки динар који може остати у кућном буџету значи доста. У сарадњи са Општом болницом Врбас израдили смо ваучере који ће се попуњавати у Породилишту и биће довољно уз рачун приказати овај ваучер за ослобађање од обавеза. Надам се да ће 'Комуналац'' наставити успешно да послује и у будућности, на корист грађана, па се надам да ћемо моћи и да понављамо овакву акцију приликом сваког обележавања дана предузећа", рекао је Синиша Адамовић, директор ЈКП "Комуналац".

Према његовим речима, акцијом се жели промовисати и Породилиште Опште болнице Врбас, које има све услове за сигурно и успешно вођење припадница лепшег пола кроз трудноћу, од зачећа до порођаја.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"