Пријем за службенике Полицијске станице Врбас

Милан Глушац, председник општине Врбас, примио је данас службенике Полицијске станице Врбас који су недавно у једној акцији запленили 12 килограма марихуане. Ово је највећа заплена опојних дрога која је забележена у општини Врбас, због чега је председник општине желео да још једном јавно захвали службеницима Полицијске станице и подржи њихов рад.

"Заплена оволике количине дроге није забележена у Врбасу двадесетак година. Надам се да ће и будући резултати бити још бољи и да ћемо заједно појачати борбу против ширења наркотика у општини Врбас. Због свега учињеног Полицијска станица заслужује све похвале", рекао је Глушац и истакао да је сарадња локалне самоуправе и Полицијске станице изузетно добра. "Наши односи се доказују кроз разне пројекте, посебно какав је пројекат 'Полиција у локалној заједници', по ком смо препознати у целој Србији", подсетио је Глушац.

Владо Глођовић, начелник ПС Врбас, са задовољством је оценио да су полицајци на терену одлично одрадили један веома велик и важан посао. "Они су приликом редовне саобраћајне патроле у скривеном делу у аутомобилу пронашли 12 килограма наркотика, за које је ваштачење потврдило да се ради о марихуани. Ово је резултат који до сада нисмо имали и који је вредан пажње и за целу Републику Србију, а не само за полицијску станицу величине наше. Хвала полицијским службеницима који су својим преданим и систематичним радом дошли до ових резултата, а хвала и локалној самоуправи која препознаје важност ове акције, веома значајне за све грађане општине Врбас", рекао је Глођовић.