ЈКП "Стандард": Све спремно за грејну сезону

У недељу, 14. октобра, почеће "топле пробе" у становима и јавним установама који се греју преко система даљинског грејања, саопштено је из Јавног комуналног предузећа "Стандард".

"Грејање ће бити укључено у одређеним временским периодима током дана како би евентуално могли да се уоче и на време санирају пропусти. Ипак, радници ЈКП 'Стандард' извршили су све потребне припреме везане за почетак грејне сезоне, које треба да обезбеде несметано снабдевање топлотном енергијом. Корисницима грејања такође је сугерисано да замене вентиле на радијаторима како би обезбедили највећи степен искоришћења топлотне енергије. Уколико неко до корисника примети цурење, молимо Вас да пријавите квар дежурним руковаоцима блоковских котловница на следеће бројеве телефона:

У недељу ће бити третиране само пријаве које се буду односиле на цурење, а уколико неко од станара буде имао проблема са вишком ваздуха који онемогућује нормални проток воде и тиме онеспособљује грејна тела да греју пуним капацитетом, нека се јави на горе наведене бројеве телефона од понедељка, 15. октобра, када и званично почиње грејна сезона", наводи се у саопштењу ЈКП "Стандард".