Туристичкој организацији признање на сајму у Крагујевцу

Туристичка организација општине Врбас наступила је управо завршеном 10. Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. На овој туристичкој манифестацији своју понуду представило је више од 150 излагача из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Грчке и Бугарске, а истовремено је одржан VI Сајам зимнице, на којем је више од 40 излагача из целе Србије понудило своје производе.

"Туристичка организација општине Врбас се и ове године показала као добар домаћин и успешно је презентовала туристичке, привредне, културне и спортске потенцијале наше општине, што најбоље потврђује велика посећеност штанда, као и признање добијено од организатора за туристичку промоцију и презентацију. Акценат је и ове године стављен на промовисање активног вида туризма кроз спорт и рекреацију, а посебна пажнја је поклоњена промоцији Центра за физичку културу 'Драго Јововић' као и ловном и риболовном, манифестационом, културном и транзитном туризму", саопштено је из Туристичке организације. 

На сајму у Крагујевцу своју понуду представили су туристичке организације градова и општина, туроператери, бањски и планински центри, произвођачи органске и здраве хране, винарије, удружења занатлија и други. Изложбену понуду обогатиле су конференције, стручни скупови, радионице, такмичења у припремању хране и пића, наступи фолклорних група и наградне игре.

"Наступ на овогодишњем Међународном сајму туризма и сеоског туризма био је изузетно значајан за Туристичку организацију, будући да су остварени бројни контакти и договорени разноврсни облици сарадње са туристичким организацијама градова и општина широм Србије, али и региона", стоји у саопштењу ТО.