Обука за почетнике у бизнису

Национална агенција за регионални развој, у сарадњи са Регионалном резвојном агенцијом Бачка, ове године организује тродневне обуке за потенцијалне предузетнике (start-up обуке).

Обуке за почетнике у бизнису састоје се из шест модула - особине и мотиви предузетника, анализа и вредновање бизнис идеје, правни основ пословања, порези и доприноси, извори финансирања и радионица за израду бизнис плана. Изводе се по методологији Националне агенције, а по завршеној обуци, полазници добијају сертификат. Обуке су бесплатне и одржавају се током целе године.

Циљ одржавања бесплатних обука је обезбеђивање вишег нивоа знања наших предузетника и почетника у бизнису. Подизањем нивоа предузетничких знања и вештина и предузетничке културе отвара се могућност формирања нових привредних субјеката што ће довести до смањењa незапослености кроз самозапошљавање и отварање нових радних места.

Од 2007. године до данас одржано је 687 обука са више од десет хиљада полазника. Ове године се очекује да ће основне предузетничке вештине савладати 4.400 полазника.

Сви заинтересовани могу се пријавити за похађање обуке: Регионалнoj развојнoj агенцији Бачка, Модене 5, Нови Сад, 021/450 893, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"