КОНКУРС ЗА ИЗБОР ЛОГА ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ОПШТИНЕ ВРБАС

Туристичка организација Општине Врбас
Маршала Тита 89
21460 Врбас
Тел: 021- 706 308
ПИБ: 108177856
Матични број: 08943753
ТР: 840-1080664-70
број: 332-87/2014
дана:  14. март 2014. године

На основу Одлуке Привременог Управног одбора Туристичке организације општине Врбас  о приступању изради лога Туристичке организације општине Врбас (донете на седници 27. новембра 2013. године), Комисија за избор лога ТООВ објављује

ЈАВНИ ПОЗИВ

за учешће на:

КОНКУРСУ ЗА
ИЗБОР ЛОГА ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ОПШТИНЕ ВРБАС



ПРЕДМЕТ КОНКУРСА

Предмет Конкурса је избор лога – заштитног знака ТООВ.

УСЛОВИ КОНКУРСА

Право учешћа на Конкурсу имају сва заинтересована правна лица са седиштем на територији Републике Србије и сва физичка лица, држављани Републике Србије (осим чланова Комисије за избор лога ТООВ), која испуне услове и критеријуме наведене у овом Конкурсу.
Учешће на Конкурсу је анонимно. Аутор може свој предлог решења, у колорној и црно-белој варијанти, да достави лично (сваког радног дана од 09:00 – 14:00 часова) у просторије ТООВ, улица Маршала Тита тржни центар „Базар“, локал бр. 18, преда на писарници Општинске управе Врбас са назнаком за Туристичку организацију општине Врбас и обавезно пошаље у електронској форми (JPG и векторском формату) на Е-mail  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Рад мора бити означен шифром и уз рад обавезно приложити у затвореној коверти решење шифре које мoра да садржи: означену шифру, податке о аутору (име и презиме, адресу, матични број, контакт телефон и e-mail), изјаву да је предложени рад ауторско дело, правна лица поред наведеног треба да доставе и назив правног лица и решење о регистрацији.
Сваки учесник може да конкурише са више радова. У том случају, сваки рад мора бити достављен као посебна пошиљка са сопственом шифром и на начин утврђен у овом Конкурсу.
Непотпуне, неправовремене и нејасне предлоге или предлоге израђене супротно одредбама овог Конкурса Комисија неће разматрати.

КРИТЕРИЈУМИ КОНКУРСА

Предложена решења морају да буду оригинална и визуелно упечаљива.
Пожељно је да значење лога буде повезано са основном делатношћу ТООВ (промоцијом општине Врбас).
Предлог заштитног знака ТООВ мора да буде погодан за најширу употребу, а посебно за употребу на штампаном и промотивном материјалу и интернет презентацији ТООВ.
Предлог лога ТООВ треба израдити тако да може бити коришћен одвојено, али и заједно са грбом општине Врбас.
Предлог решења, односно његови делови морају бити оригинални, а не плагијати постојећих решења. Уколико Комисија утврди да је предлог решења плагијат, исти ће бити дисквалификован из учешћа на Конкурсу. Уколико се накнадно утврди да је изабрано решење лога ТООВ плагијат, Комисија задржава право поништења Одлуке о избору лога ТООВ, а награђени аутор је дужан да врати новчани износ награде.
Победничко решење самим проглашењем постаје интелектуално власништво Туристичке организације општине Врбас, те је аутор победничког решења обавезан да потпише Изјаву којом се одриче свих ауторских права, односно интелектуалног власништва над радом и исто пренесе на Туристичку организацију општине Врбас која има неограничено право располагања истим.
Аутор победничког решења приликом преузимања награде у обавези је да потпише Изјаву о оригиналности свог рада и у случају спора са трећим лицем, везано за оригиналност изабраног рада самостално сноси целокуну правно материјалну одговорност.
ТООВ задржава право да аутору победничког решења предложи измену или дораду рада.

НАГРАДА

Изабрани рад биће награђен са 10.000,00 динара

РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ РАДОВА И ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О ИЗБОРУ

Конкурс је отворен до понедељка 31. марта 2014. године у 14:00 часова.
Одлуку о избору лога ТООВ, Комисија ће донети најкасније 3 (три) дана по истеку рока за подношење радова.
Предајом радова аутори пристају на услове Конкурса.
За сва евентуална питања и појашњења у вези Конкурса заинтересовани се могу обратити Туристичкој организацији општине Врбас путем електронске поште на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком „За Конкурс“ или путем телефона 021/706-308 од  09:00 до 15:00 часова.
Текст Конкурса биће објављен на интернет страницама ТООВ www.turizamvrbas.com , општине Врбас  www.vrbas.net и на огласној табли Општинске управе Врбас.


Председник Комисије за избор лога ТООВ
Марија Златовић

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"