СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА - ОО Врбас


Саопштење за јавност
Обележавање седам година хашке тираније


    Прошло је пуних седам година како се др Војислав Шешељ налази у Хагу. Тачније, данас 24.02.2010. године обележен је 2556 дан хашког тамновања председника Српске радикалне странке. Већ седам година се ишчекује судски епилог срамног процеса који се води против њега. За ових седам година Војислав Шешељ је показао своју супериорност у односу на цео хашки трибунал, а то најбоље описују речи Петра Петровића Његоша: "Тврд је орах воћка чудновата, не сломи га а зубе поломи."
    Свакодневно бројне истакнуте личности, српски академици, професори, писци, адвокати и огроман број грађана стају у одбрану елементарних људских права Војислава Шешеља која су се за ових седам година константно кршила. Српска радикална странка и велика већина грађана Србије очекује повратак победника. Верујемо да ће се то десити убрзо, јер су Србији потребне корените промене и радикално бољи живот који могу да обезбеде једино др Војислав Шешељ и Српска радикална странка.
    Са повратком др Војислава Шешеља верујемо да ће Српска радикална странка на наредним локалним изборима у Општини Врбас поново однети убедљиву победу и да ће одговорност и поштење српских радикала допринети бољем животу наших суграђана.


С поштовањем,
ОО Српске радикалне странке Врбас

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"