Саопштење - КДО Врбас

SAOPŠTENJE KDO VRBAS
POVODOM OSMOGODIŠNJICE OD UBITSTVA DR ZORANA ĐINĐIĆA

U sklopu obeležavanja osmogodišnjice od ubistva premijera Srbije i predsednika Demokratske stranke Zorana Đinđića, Demokratska omladina organizuje okupljanje.

Preko 100 omladinaca Demokratske stranke iz Opštinskog odbora Vrbas, kao i omladinci Demokratske stranke iz cele Srbije i svi oni koji poštuju lik i delo pokojnog premijera i dele vrednosti moderne i evropske Srbije, kakvu je upravo on zamislio, okupiće se na dan njegove tragične pogibije, 12. marta u 10 časova kod Vukovog spomenika, kako bi odatle prošetali do Aleje zaslužnih građana na Novom groblju i odali poštu Zoranu Đinđiću.

Kasnije, u toku dana održava se finale takmičenja "Besede u Zoranovu čast" na kom će snage odmeriti osmoro besednika i besednica. Ovo takmičenje organizuje Demokratska stranka i fond "Dr Zoran Đinđić" u cilju podsećanja javnosti na ideje i vrednosti koje je tokom svog života promovisao prvi demokratski premijer Srbije. Tema ovogodišnjeg takmičenja je "Pre nego što baciš kamen na drugog, reci šta si uradio", a finalisti će nakon dva kruga takmičenja prisutnima pokazati svoje liderske potencijale i govorničke veštine.

U Vrbasu
Dana:11.03.2011. godine


Predsednik KDO Vrbas
Dejan Spirovski

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"